Продукти:
броколи - замразени 300 гр.
гъби - 300 гр.
шунка - 100 гр.
кашкавал - 200 гр.
масло - 50 гр.
сол
черен пипер
Приготвяне:
шунка - 100 гр.
кашкавал - 200 гр.
масло - 50 гр.
сол
черен пипер
Приготвяне:
Гъбите се почистват и нарязват на по-едро. Смесват се с броколите и шунката в подходящ за печене съд. Подправят се със солта и пипера и върху тях се поставят парченца краве масло. Слагат се да се пекат. (Ако ги сложите в керамичен съд, то нека фурната е студена, ако пък са в тавичка - може и в топла фурна).
След като вече са се изпекли до готовност, се поръсват с настъргания кашкавал.
Връщат се във фурната и се допичат до разтопяване на кашкавала.
http://recepti.gotvach.bg/
След като вече са се изпекли до готовност, се поръсват с настъргания кашкавал.
Връщат се във фурната и се допичат до разтопяване на кашкавала.
http://recepti.gotvach.bg/